Akademia Trenerów i Instruktorów Sportu uprzejmie zaprasza wszystkich chętnych do udziału w pierwszej w Polsce kursokonferencji dotyczącej pracy Cutmana oraz sekundanta w Boksie, MMA, Kickboxingu a także w innych sportach walki oraz żywienia i diety sportowców w Warszawie ul. Annopol 4B, hotel ,,Annopolw dniach 20 - 21 lutego 2016 roku. ( dojazd tramwajami nr.1, 3, 25, oraz 4, 41 z dworca kolejowego Warszawa Centralna).
Rozpoczęcie konferencji godz. 13.00.
Kursokonferencji obejmuje m. in. zajęcia teoretyczne i praktyczne pracy Cutmana i sekundanta z zakresu:
- omówienie zasad obowiązujących w Boksie, MMA i innych sportach walki,
- anatomia najważniejszych części ciała dotyczących pracy Cutmana,
- pokaz i nauka bandażowania rąk ( tejpowania ) zawodnikom Boksu, MMA oraz innych sportów uderzanych,
- szczegółowe omówienie sprzętu używanego przez Cutmana i sekundanta,
- praktyczna wiedza postępowania z zawodnikiem podczas urazów twarzy, głowy oraz nokautów,
- żywienie i dieta sportowców w poszczególnych okresach treningowych (przygotowawczym, startowym i przejściowym)
- dodatkowo:jak zdobyć praktykę, ćwiczenia w parach, dyskusja z prowadzącymi, ucho kalafiorowate, praktyczna wiedza prezentowana na ochotniku, możliwość zakupu profesjonalnego sprzętu i wiele innych dodatkowych tematów.
Zajęcia prowadzą profesjonalni wykładowcy - trenerzy, m. in.:
- certyfikowany Cutman AIBA – Vahagn Petrosyan
- specjalista ds. żywienia – dietetyk - Bartosz Mogiła
Uczestnicy kursokonferencji po zaliczeniu uzyskują :
- CERTYFIKAT CUTMANA,
Wszyscy uczestnicy w trakcie szkolenia otrzymują:
- skrypt z materiałami z kursokonferencji,
- profesjonalne materiały do bandażowania rąk ( zestaw taśm, bandaże, gąbki),
Warunkiem udziału w kursokonferencji jest dokonanie wpłaty w wysokości 500 zł na nr. konta ATiS 79 1750 0012 0000 0000 2704 6452 do dn. 12 lutego 2016. - atisszkolenia@gmail.com
Cena zawiera również koszty zakwaterowania i wyżywienia.
Termin zgłaszania kandydatów do dnia 12 lutego 2016 roku.
Szczegółowe informacje pod numerem tel. 796 050 025 , 790 594 630.
Zapraszamy.