MATA I LC S(K)-wszystkie kategorie wagowe
MATA II LC J(K)-wszystkie kategorie wagowe, LC KS(K)-wszystkie kategorie wagowe
MATA III LC KM(M)-wszystkie kategorie wagowe LC J(M)- -94 kg, -84 kg, -79 kg
MATA IV LC KM(K)wszystkie kategorie wagowe KL KM(K)-wszystkie kategorie wagowe
LC J(M)- -74 kg, -69 kg, -63 kg, -57 kg
MATA V LC KS(M)- +69 kg, -69 kg, -63 kg
MATA VI LC KS(M)- -57 kg, -52 kg, -47 kg KL KS(M)- -57 kg, -52 kg, -42 kg
Na podany adres e-mail zostanie wysłane zgłoszenie wraz z informacją dotyczącą zawodów oraz linkiem, w który należy kliknąć w celu potwierdzenia zgłoszenia.
Sędziowie
Zgłoś chęć udziału w sędziowaniu podczas powyższych zawodów. Termin zgłaszania upływa wraz ze zgłoszeniami zawodniczymi. Z wybranymi sędziami skontaktuje się biuro PZKb w celu omówienia szczegółow. Wprowadź poniżej swój numer licencji - po zatwierdzeniu formularza na adres e-mail powiązany z licencją zostanie wysłane potwierdzenie zgłoszenia gotowości do sędziowania.
Zgłoszenie
z licencją
WPROWADŹ NUMER LICENCJI SĘDZIOWSKIEJ:
pobierz dane sędziego i dodaj
Nie pamiętasz numeru? Aktualny numer licencji znajdziesz w zakładce licencje Uwaga: Musisz mieć spełnione wszelkie formalności oraz płatności dot. licencji.
Dane sędziego
Imię:
Nazwisko:
E-mail
Telefon
Klasa sędziowska
Uwagi do zgłoszenia:
Uwaga! Ewentualne zmiany danych adresowych i kontaktowych prosimy wpisać w polu uwagi.
Copyright 2014 - 2025 Polski Związek Kickboxingu
Created by: KREATORMARKI.PL
Dbamy o Twoją prywatność
W naszym portalu korzystamy z plików cookies, zwanych również ciasteczkami, które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia. Dzięki nim zapewnia się poprawne funkcjonowanie strony internetowej oraz lepsze dostosowanie do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają analizę zachowania użytkowników na stronie i dostosowanie treści reklamowych, również we współpracy z wybranymi partnerami. Zarządzanie plikami cookies jest możliwe poprzez Ustawienia. Przypominamy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.